Metaalketen Zuid is onderdeel van de Aluned Group

Over ons

Metaalketen Zuid is een van de oudste groothandelaren voor non-ferro metalen en is eind 2019 overgenomen door een nieuwe eigenaar Dhr. Gert Huizer. Sindsdien is ons bedrijf onderdeel van de Aluned Group.

De Aluned Group bestaat uit een aantal bedrijven die allemaal dezelfde passie hebben namelijk; ALUMINIUM!

Aluned – producent en leverancier van aluminium producten en profielen. Met grote diversiteit zijn zij de juiste partner voor de woning- en utiliteitsbouw en niet bouwgerelateerde bedrijven.

Metaalketen Zuid – leverancier voor non-ferro metalen, gespecialiseerd in aluminium. Voor gezaagde blokken en schijven, platen, profielen en stafmateriaal kunt u bij Metaalketen terecht.

MTC poedercoating – een van de grootste en modernste industriële coating bedrijven in Nederland. De hoge kwaliteit uit zich niet alleen in de professionele uitvoering en snelle aflevering maar ook in het kunnen verlenen van additionele diensten.

Holl aluminiumbewerking – een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het CNC bewerken van aluminium profielen tot een lengte van 6500mm.

Persoonlijk contact met klanten en leveranciers is voor ons heel belangrijk. We hechten dan ook veel waarde aan relaties met klanten en leveranciers die door de jaren heen zijn ontstaan.

Ons bedrijf kent een historie van vakmanschap, gedrevenheid en ervaring. Ons doel is om kwaliteitsproducten te leveren aan elke klant, of het nu gaat om enkele stuks of grote aantallen. Service en snel schakelen is wat ons uniek maakt. We hebben een relatief klein team dat graag meedenkt in oplossingen waardoor we vaak snel kunnen leveren en flexibel zijn met spoedorders. Kortom, we mogen ons al een belangrijke leverancier beschouwen voor klanten in Nederland, België en delen van Duitsland.

Metaalketen Zuid | Ons team

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons erg belangrijk. Wij recyclen en scheiden afval, zoals de aluminium spanen en rest aluminium blokken.  Daarnaast hergebruiken we natuurlijke grondstoffen zo ecologisch mogelijk. Ook de smeer en koel oliën die we gebruiken zijn milieuvriendelijk.

Aluminium is 100% recyclebaar. Sterker nog, zeker 75% van het aluminium dat in de loop der tijd is geproduceerd is tot op vandaag nog steeds in gebruikt.

Maak kennis met de mensen achter Metaalketen Zuid

Gert Huizer
eigenaar | directie

Malu Branbergen
HRM

Pascal Hermans
teamleider verkoop | inkoop

William Stakenborg
verkoop | inkoop

Nel Trepels
financiële administratie

Shannen van de Griendt
verkoop | marketing

Nils Deenen
verkoop buitendienst

Patrick van Cleef
Logistiek | productie

Roy Dreuning 
bezorging | logistieke planning

Ron van Geffen
werkvoorbereider

Jaakko Buchholtz
productiemedewerker

Marco Hendriks
productiemedewerker

Kevin Camps
productiemedewerker

Filip Jujeczka
productiemedewerker

Jordi Suiker
productiemedewerker

Marcel Lenssen
productiemedewerker

De klanten ontzorgen

 

Metaalketen Zuid streeft ernaar om de nummer 1 leverancier te zijn voor elk bedrijf dat aluminium gebruikt, in welke sector dan ook. Door het materiaal snel op maat aan te leveren, met de nodige bewerking in de juiste verpakking zorgen we ervoor dat het direct inzetbaar is en optimaal aansluit bij de processen van onze klant. Met onze kennis en deskundig advies kunnen wij u helpen bij het zoeken naar de juiste materiaalkeuze en oplossingen.