Knip en zetwerk door Aluned

Aluminium zetwerk geheel op maat geproduceerd en bewerkt door Aluned

Bij ALUNED zijn wij reeds vele jaren bezig met handelen in, en produceren van aluminium producten in bijna ieder gewenste vorm.

Specialist

Aluned is dé specialist in het produceren en leveren van aluminium producten en profielen. Met onze grote diversiteit en door onze jarenlange ervaring en expertise in de toepassing van aluminium, kan Aluned een product leveren van een zeer hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.
Dit maakt ons de juiste partner voor de woning- en utiliteitsbouw en tevens niet bouwgerelateerde bedrijven.

Maatwerk

Naast een uitgebreid assortiment standaard producten, produceert, bewerkt en levert Aluned ook alle denkbare maatwerk producten. Wij geven graag vorm aan uw wensen! Alle producties en bewerkingen worden uitgevoerd door onze eigen specialisten in ons eigen machinepark. De snelle doorlooptijden in onze productie garanderen korte levertijden, ook wanneer diverse bewerkingen van het product gevraagd worden. Wij verzorgen daarnaast ook het inmeten en de montage van onze producten op de bouw.

https://www.aluned.nl

Maatwerk altijd mogelijk

 

Binnen een project zijn er vaak veel verschillende onderdelen nodig. Elk onderdeel heeft een andere afmeting en specificaties waardoor er veel maatwerk nodig is. Aluned beschikt over diverse machines om aluminium op de gewenste afmetingen aan te kunnen leveren. Denk hierbij aan een laser, verschillende scharen en hoogwaardige lasapparatuur.