Veelgestelde vragen

Leveren jullie alleen aluminium?

Nee, we hebben een breed assortiment aluminium producten maar naast aluminium verkopen wij ook rvs, koper, messing en brons in verschillende soorten en maten.

Dit zijn voor ons service producten die we snel kunnen leveren. Zo heeft u één adres voor al uw non-ferro metaal en rvs.

Hoe kan ik een prijs aanvragen?

Hiervoor kunt u het aanvraagformulier van onze website gebruiken. Omschrijf zo duidelijk mogelijk het materiaal, de afmetingen en de aantallen.U ontvangt van ons zo snel mogelijk een passende offerte. Een mail sturen kan natuurlijk ook, deze kunt u sturen naar info@metaalketenzuid.nl of bellen met 077-3829641.

Hoe kan ik materiaal bestellen?

Bestellen is mogelijk door een email te sturen naar info@metaalketenzuid.nl maar u kunt ook bellen met 077-3829641 of het aanvraagformulier op onze website gebruiken.

Als u een bestaande klant bent zult u een orderbevestiging ontvangen via de mail.

Helaas is het nog niet mogelijk om in onze webshop te bestellen.

Hoe laat wordt mijn zending geleverd?

Onze chauffeurs zijn onderweg van 07:30uur tot 17:00uur. De zending kan dus over de hele dag gespreid geleverd worden. Afhankelijk van de route, het aantal zendingen en drukte in het verkeer. Als u een zending van ons verwacht kunt u altijd telefonisch contact opnemen om een betere indicatie te krijgen van het tijdsbestek en de route van onze chauffeur.

Ik ben nog geen klant maar wil dit wel graag worden, kan dit?

Uiteraard! U kunt een mail sturen naar info@metaalketenzuid.nl met alle NAW gegevens. We maken dan voor u een nieuw debiteurennummer aan.

Is het mogelijk om materiaal af te halen?

Dit is zeker mogelijk! Als het om een afhaalorder gaat kunt u dit vermelden bij het insturen van de order, we zullen dan ook op de orderbevestiging vermelden dat het om een afhaalorder gaat. We zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 17:00 uur voor afhalen.

Kan ik een afspraak maken?

Graag zelfs! We komen graag bij u langs om kennis te maken met u en met uw bedrijf. We zullen samen bespreken wat de behoeftes zijn en wat Metaalketen Zuid hierin kan betekenen.

Kan ik langskomen?

Heeft u een vraag over het materiaal of onze voorraad? Langskomen is geen probleem. De koffie staat klaar!

Wat zijn de levertijden?

Als het om een voorraad product gaat heeft u het materiaal binnen enkele dagen tot een week in huis afhankelijk van het leveradres. Mocht het om grote hoeveelheden gaan nemen wij vaak even contact op om de leverdatum te bespreken.

Als het om een product gaat wat niet standaard is vragen wij de prijs en leverdatum op bij onze leverancier en vermelden deze leverdatum op de offerte of orderbevestiging.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten voor pakketten kleiner dan 1000mm en lichter dan 25kg bedragen €35,-

Pakketten en bundels groter dan 1000mm en zwaarder dan 25kg kosten €65,-

We leveren franco aan huis vanaf een orderbedrag van €1000,-. excl. BTW.

Zijn er zaagkosten verbonden aan het zagen van een buis, profiel, staaf of plaat?

Ja, deze zaagkosten worden berekend aan de hand van het aantal en de afmeting van het profiel of staf. Zaagkosten worden altijd apart vermeld op een offerte of orderbevestiging.

Zijn jullie ook toegankelijk voor particulieren?

Ja, particulieren zijn ook welkom. Houd er rekening mee dat we een minimaal order bedrag hanteren van €50,- excl. btw.