alsjeblieft activeer javascript

Organisatie - MetaalKetenZuid

Wij zijn Metaalketen Zuid

Metaalketen Zuid B.V. is met haar team een gespecialiseerd bedrijf in non-ferro metalen. Wij mogen ons dan ook tot een van de grotere leveranciers van aluminium voor Nederland, België en een deel van Duitsland beschouwen. Het doel van Metaalketen Zuid B.V. is het leveren van product- en leveringskwaliteit t.b.v. onze klanten. Het motto van Metaalketen Zuid B.V. luidt dan ook:
SPECIAAL STERK IN ALUMINIUM

Wij streven naar…

Met onze kennis en ons deskundig advies kunnen wij u helpen bij het zoeken naar de goede materiaalkeuzes en oplossingen. Aluminium neemt een prominente plaats in ons leveringsprogramma. Zo’n 70% van de omzet wordt gegenereerd door aluminium producten. Service en klantgerichtheid staan bij Metaalketen Zuid B.V. dan ook hoog in het vaandel. De gemotiveerde en vakkundige medewerkers staan u dan ook graag terzijde met een professioneel technisch advies omtrent de keuze, bewerking of verwerking van het brede assortiment non-ferro metalen. Wij streven er dan ook naar om een 100% kwalitatieve en kwantitatieve leveringen aan onze klanten.

Onze organisatie

Metaalketen Zuid B.V. is een organisatie met een vrij vlakke structuur. Door deze vlakke structuur kunnen we de interne lijnen kort en krachtig houden, zodat er geen of weinig tijd verloren gaat bij de bestellingen van onze klanten. Onze organisatie bestaat uit een verkoop afdeling, logistieke afdeling en een magazijn. Het verkoop team is goed op elkaar ingespeeld en door hun deskundigheid en kennis kunnen ze de klanten van een goed advies voorzien en ook inspireren om met Metaalketen Zuid B.V. zaken te doen. Doordat we gebruik maken van CRM (Customer Relationship Management) kan iedere verkoper direct bij de klanthistorie en de actuele informatie. Goede communicatie en duidelijkheid staan bij Metaalketen Zuid B.V. dan ook hoog aangeschreven. De logistieke afdeling zorgt voor het interne en externe transport waar we iedere dag mee te maken hebben, zij zorgen dan ook voor een snelle en correcte afhandeling van zowel de uitgaande en binnenkomende bestellingen. Waarbij de binnenkomende materialen worden gecontroleerd op juistheid van materiaalspecificatie en maten. Het magazijn zorgt voor de afhandeling van de bestelling en inkomende materialen t.b.v. de voorraad.